Compartir

L'executiva de Demòcrates per Andorra (DA), reunida aquest dimecres al vespre, ha encarregat a la comissió econòmica del partit que analitzi la situació actual de l'habitatge a Andorra, amb l'objectiu de proposar mesures que complementin les accions previstes pel Govern. En paral·lel a aquesta tasca, que s'iniciarà de manera immediata, els membres de l'executiva han estat d'acord que es programi una nova sessió informativa d'actualitat oberta a la militància, perquè el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, expliqui el detall de les mesures anunciades la setmana passada al Consell General.

Sobre la problemàtica que gira al voltant del mercat immobiliari de lloguer, el secretari general de la formació, Esteve Vidal, ha manifestat la necessitat de fer una anàlisi més àmplia de la situació i aprofundir, així, en els fonaments de la qüestió. Segons recull el comunicat de DA, per a Vidal és fonamental concretar les causes, per tal de poder definir polítiques, a mitjà i llarg termini, que reforcin el conjunt d'accions que s'implementaran des de l'executiu.

En aquesta línia, la comissió també ha aprovat que l'executiva comenci una ronda de visites a les parròquies, amb l'objectiu de recollir aportacions del territori i poder plantejar les línies estratègiques del programa electoral, a més de posar en marxa un treball conjunt. Els representants parroquials a l'executiva seran els qui proposaran les trobades i planificaran els continguts, així com també seguiran l'evolució del treball que es vagi desenvolupant.