Quantcast

El Mobile World Congress tanca amb més de 107.000 assistents

El Mobile World Congress (MWC) 2018 ha rebut 107.000 assistents en la seva tretzena edició a Barcelona, xifres similars a les obtingudes en l'edició passada, procedents de 205 països i que han acudit als recintes de Gran Via i Montjuïc de Fira de Barcelona, i l'organització (GSMA) ha informat que tornarà el 2019.

El congrés, que ha tancat les seves portes aquest dijous després de quatre dies, ha destacat que la presència de dones ha augmentat aquest any un 23%, fins a suposar un 24% dels participants totals.

El congrés per a emprenedors 4YFN ha atret al voltant de 20.000 persones, i la segona edició del Youth Mobile Festival (YoMo), celebrada per primera vegada a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), ha comptat amb la participació de 15.000 escolars i docents de tota Espanya.

El dimarts, el Niu d'Andorra Telecom va presentar-se en societat de la mà de Business France, l’agència de promoció econòmica francesa, que ha cedit el seu estand French Tech per a una ponència del responsable de la incubadora/acceleradora d’empreses, Miquel Gouarré.

Comentarios de Facebook