Compartir

Una menor de 17 anys va apunyalar el seu nadó acabat de néixer i va abandonar el seu cos a la via pública , segons ha informat el Departament de Policia del Pas, Texas ( Estats Units), a través del seu pàgina web .

Erica Gómez va ser arrestada tra s apunyalar la seva nadó acabada de néixer i abandonar el seu cos al carrer . La petita presentava múltiples ferides al coll i esquena que li van causar la mort.

Pel que sembla, la jove va ocultar el seu embaràs a la seva família , que no es va adonar d'aquest fins al dia en què Gó mez va donar a llum.

Després d'assassinar a la seva filla, embolicar el seu cos en una manta i la va abandonar al carrer . Gómez va tornar a casa i es va posar a dormi r. La seva mare es va adonar del sagnat vaginal que la jove estava patint i la va traslladar immediatament a un hospital.

Un menor que caminava pel carrer va trobar el cos sense vida de la petita i va alertar la Policia, els qui van començar una investigació.

Quan Gómez va ser interrogada per les autoritats va confessar el seu delicte . Va ser arrestada, roman sota custòdia i la seva fiança s'ha fixat en 800 mil dòlars.