Quantcast

TVE confirma que hi haurà OT 2018 i una nova edició de MASTERCHEF

El Consell d'Administració de RTVE va donar aquest dimecres llum verda a 'Operación Triunfo 2018', a la tercera temporada de 'MASTERCHEF Celebrity' ia la sisena de 'MASTERCHEF Junior', programa infantil presentat per Eva González al costat del jurat compost per Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera.

s'ha aprovat també, amb el vistiplau de tots els consellers, la producció, al costat de Gestmusic Endemol, del programa 'Ballant amb les estrelles', un format d'èxit a la BBC. Així com la producció de la segona temporada de 'Pura màgia', el talent que busca al millor mag d'Espanya, noves entregues de l'espai d'entreteniment 'Hora Punta' i nous capítols de la docuficció 'Centre Mèdic'.

< p> Així mateix, el president de la Corporació RTVE, José Antonio Sánchez, ha informat que RTVE ha tancat els seus comptes de 2017 amb un resultat positiu de 25 milions d'euros i que el deute s'ha reduït en més d'un 80% respecte a 2016

els ingressos, segons informa RTVE, "van arribar als 980 milions d'euros, fet que suposa un increment d'entorn de tres milions d'euros respecte al pressupostat, conseqüència d'uns majors ingressos comercials, a l'espera de la xifra definitiva de les aportacions de les operadores de telecomunicacions i de televisió ".

la Corporació RTVE va tenir una despesa total de 952 milions d'euros, fet que suposa un compliment del 98% respecte del pressupost, i una reducció del 2% sobre la despesa de 2016, ex ercicio en què RTVE va fer front a la retransmissió dels Jocs Olímpics de Rio.

Comentarios de Facebook