Compartir

El acne i la pell greix dos grans maldecaps per a tothom, són dos dels problemes més habituals en el nostre rosto, doncs bé Sabíeu que un dels causants més habituals de aquests dos símptomes és derivats del petroli i les silicones? aquests productes químics innecessaris componen la majoria del nostre necesser diari de cosmètica, estan en cremes, sabons, pastes de dents, maquillatge o desodorants.

Cada vegada més, empreses beauty aposten per una cosmètica toxic free amb una llarga llista de NOES . NO parabens, derivats del petroli, silicones, sulfats …

Us presentem a Cocunat , una de les marques pioneres en cosmètica saludable i 100% lliure de tòxics . Conté una àmplia gamma de productes per al cabell, cara, cos i una secció amb especial importància destinada a nadons. Gels de dutxa, xampú, loció corporal, netejadors i cremes facials i una infinitat de productes que utilitzes diàriament i amb els que a partir d'ara estaràs cuidant la teva pell.

Us deixem els nostres favorits:

< p>

Escuma netejadora detox per a pells mixtes i grasses: 14,95 & euro;

Condicionador purificant per cabell gras: 13,95 & euro;

Hidratant corporal (amb una fragància a sorbet de llimona que aconseguirà que vulguis menjar-te'l): 22,95 & euro;

< img src = "http: //www.que.es$url" />

Elixir facial per a tot tipus de pells: 25,95 & euro; < / b>

Una cita increïble per part de Cocunat ia la qual nosaltres ens sumem "Hi ha massa gent comptant calories i no la suficient comptant tòxics"