Compartir

Ahir a la nit vam assistir al programa més llarg en la història d' 'El Hormiguero' i és que Amaia i Alfred tenien molt a explicar.

La parella de moda, sortida de ' Operación Triunfo ', va visitar el plató del programa de Pablo Motos i van prolongar el seu espai més enllà dels quaranta minuts extra.

La parella estava còmoda. Amaia es va permetre, fins i tot, parlar de les seves ventositats amb un somriure a la boca; i junts van repassar els seus millors moments a OT.

Un dels moments més esperats de la nit va arribar amb la parella de 'triunfitos' sobre l'escenari. Ella al piano i ell amb una guitarra van interpretar una versió de 'La teva cançó ', que representarà a Espanya a la propera edició de Eurovisió i es van asseure junts al piano per tocar el tema principal de la la Land, 'City of Stars' amb la qual es van enamorar i enamorar a la resta de Espanya , sense és que en aquests moments existia algú més, a part d'ells i els seus instruments.

Després de la seva estel·lar actuació van aparèixer en escena, un a un, la resta de col·laboradors del programa de Antena 3 Televisió . Ana Morgade , Jandro , Yibing i Marró compartir protagonisme amb els convidats . Inoblidables les cares de Amaia quan intentava comunicar els seus pensaments a Alfred per telepatia.

OT ha convertit a dues desconegut en autèntiques estrelles mediàtiques. Benvinguts a la màgia de la televisió

Alfred i Amaia gasten una broma a Pablo Motos. #AmaiayAlfredEH pic. twitter.com/LnSBKyDk1m

Bastardo (@bxstxrdo) 26 febrer 2018 < / a>

Em pixo amb Amaia intentant passar-li informació telepàticament a Alfred #AmaiayAlfredEH pic.twitter.com/MFEGZnLpYU

Jota (@Jotawy) 26 febrer 2018