Compartir

La policia holandesa extraurà mostres d'ADN a més de 20.000 homes amb la intenció de trobar l'assassí d'un nen que va morir el 1998 . Es tracta de la major investigació sobre vincles de parentiu que s'ha realitzat al país de les roselles.

"Es van obrir les portes de sis punts d'extracció. ¡Va començar la col·lecta d'ADN!", Va tuitejar la policia de la província de Limburg (Països Baixos).

# NickyVerstappen #limburg – 1225 DNA afnamen op eerste afnamedag. https://t.co/eiuAnw8BBE

Politie Limburg (@PolLimburg) 25 de febrer de 2018

a prop de 21.500 homes disposen de tres setmanes per a proporcionar a les autoritats 1 mostra d'ADN . Aquesta prova és voluntària i serà la última oportunitat per trobar l'assassí d'un nen que va morir fa més de 20 anys.

EL CAS

Nicky Verstappen , de 11 anys, va desaparèixer la matinada del 10 d'agost de 1998 en un campament d'estiu a la reserva natural de Brunssummerheid i, al sud de Holanda . Tan sols un dia després, el seu cos va ser trobat a prop del lloc de la desaparició.

Per a l'extracció de ADN han estat requerits homes d'edats compresa s entre els 18 i 75 anys , de la regió de Heibloem , lloc on vivia el mort.

Tot i que la policia ha assegurat que no tots els homes són sospitosos , l'objectiu és conèixer si algun dels donants és familiar de la persona que va deixar restes sobre la roba de Verstappen i també en el lloc en el qual es va trobar el seu cos.

Les proves es realitzaran en el transcurs de 12 mesos com a màxim .

Si es produeix alguna coincidència es realitzaran recerques genealògiques.