jueves, 13 agosto 2020 5:42

Detenen un camell per oferir a un agent de paisà "porros bons" i "pol·len del Marroc"

La matinada , la Policia Local de Múrcia va detenir un individu que havia ofert "porros bons "i" pol·len de marroc "a un agent vestit de paisà .

la confusió va tenir lloc a la plaça de la Universitat de Múrcia , segons informa la Policia Local a través del seu ' pàgina web '.

Cap a les 1.45 hores, a l'esmentada plaça, 1 individu es va dirigir a una unitat policial , que v estían de paisà , per intentar vendre'ls droga . " Tinc porros bons " i " tinc pol·len del Marroc a cinc euros, vols? ", va preguntar despistat camell a un agent, per, a continuació, treure de la butxaca del seu abric 1 porció de la droga .

En aquest moment els 'client s' es van identificar com a policies i van confiscar al detingut 3 porcions d'haixix, un bitllet de 5 euros i otos maig euros en monedes.

El detingut, de 36 anys, va ser acusat d'un presumpte delicte de tràfic d'estupefaents , va al·legar esquizofrènia < / b> i va sol·licitar que li atengués un metge.

la matinada de diumenge companys del GESC van detenir un home a la Plaça de la Universitat després oferir-los droga ja que patrullaven de paisà. https: // t. co / WigTWb6tFM

Policia Local Múrcia (@MurciaPolicia) 26 febrer 2018 < / a>

Artículos similares