Compartir

La segona edició de la Pal Skimo Femení, que tindrà lloc l'11 de març, tindrà aquest any una finalitat solidària ja que els fons recaptats aniran a favor de l'Associació d'afectats d'autisme, Autea.

Les inscripcions s'han de fer a través de la pàgina web www.cpa.ad i el pagament de la cursa i la recollida del dorsal s'hauran de fer entre el divendres 9 i el dissabte 10 de març, a Gala Perfumeries de la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella.

La prova se celebra amb motiu del dia de la dona i comptarà amb dos recorreguts, un de 4 quilòmetres i 420 metres de desnivell, amb sortida des del pla de la Caubella i arribada al pic de Cubil; i un altre de més curt que es podrà fer amb raquetes de neu. La cursa és oberta a tothom però només les dones puntuaran. A més, hi haurà altres activitats paral·leles, com ioga i un dinar.

Des d'Autea s'agraeix el recolzament a l'associació, que ara com ara compta amb diversos projectes en marxa, ja que això ajuda a donar visibilitat al trastorn. Per aquest motiu, des de l'associació animen tothom a inscriure's i celebrar el Dia internacional de la dona treballadora gaudint d'un dia d'esport i solidaritat.

El repte dels organitzadors és poder augmentar el nombre d'inscrits de l'any passat.