Quantcast

Només tres empreses es presenten al concurs per a la reforma de l'avinguda Meritxell

Ja s'ha fet efectiva l'obertura de plecs de les empreses o grups d'empreses que s'han presentat al concurs pel projecte de reforma de l'avinguda Meritxell. El comú d'Andorra la Vella ha confirmat que, finalment, han estat tres les que s'hi han presentat, per optar a algun dels trams o a tots. Ara, els responsables tècnics del comú estan analitzant les diferents propostes, per comprovar que compleixin amb els requisits establerts, i fer l'adjudicació definitiva.

Segons va explicar la cònsol major, Conxita Marsol, el dia que es va presentar el projecte de remodelació, la previsió era adjudicar les obres per trams i en quatre lots a quatre empreses del país, amb l'objectiu que puguin treballar de manera simultània i garantir, així, els períodes d'execució dels treballs. Ara que se sap que només s'hi han presentat tres empreses, el comú haurà de decidir com ho fa. Una de les possibilitats podria ser adjudicar més d'un tram a una mateixa empresa.

El projecte de remodelació i embelliment de l'avinguda Meritxell està exposat al vestíbul del Centre de Congressos, on es pot visitar fins el proper 28 de febrer. Les obres haurien de començar el proper 3 d'abril.

Comentarios de Facebook