Quantcast

Mor un home intentant trobar un tresor a les Muntanyes Rocoses. És el quart des 2016

Un tresor s'amaga en algun lloc de les Muntanyes Rocosa s, un sistema de serralades muntanyoses situat al sector occidental de Amèrica del Nord .

llavors de or , més de 200 monedes antigues, un collaret de 2000 anys d'antiguitat i fins a un antic anell espanyol incrustat amb pedres precioses , es troben al seu interior, i un home ha mort intentant trobar-lo . És el quart des del 2016 .

Segons la ' BBC ' l'intrèpid aventurer es deia Jeff Murphy , i residia a Illinois (Estats Units). Murphy va morir en Parc Nacional de Yellowstone mentre tractava de seguir les pistes , que el col·leccionista d'art Forrest Fenn havia deixat escrites en seves memòries , autopublicadas a 2010 pel misteriós milionari del que, avui, molts dubten.

Segons el llibre el llibre, la fortuna es troba enterrada "en algun lloc de les muntanyes entre Santa Fe, Nou Mèxic i la frontera amb Canadà" . Les pistes per trobar-lo es completen amb un poema que el propi Fenn va escriure : "Comença allà on les aigües càlides s'aturen i pren el canó cap avall (…) No caldrà remar la riera. Si has estat savi i trobat el foc, mira ràpidament cap avall: la teva missió està per acabar ".

al principi, poques persones coneixien de l'existència de l'erari , ja que i llibre va tenir una distribució mínima . Però, en 2013 la ' NBC' va donar la notícia per la televisió.

Centenars de caçatresors van envair la zona a la recerca de fortuna, una nova ' febre de l'or 's'havia deslligat.

Des de llavors, a quatre persones han mort : Randy Bilyeu, de 54 anys; Paris Wallace , de 52; Eric Ashby , de 31; i Jeff Murphy , de 53, que es va estimbar a 150 metres d'altura .

Pel que sembla, Fenn es va oferir a pagar , de la seva butxaca, un helicòpter per facilitar el rescat de Murphy quan aquest va desaparèixer. No obstant això, no se sent culpable . "Sempre és tràgic quan mor algú, va dir al ' New York Times 'el 2017, però la vida és massa curta per utilitzar cinturó i tirants. Si algú s'ofega a la piscina, no hem drenar la piscina, sinó ensenyar a nedar ".

Fenn va assegurar que el tresor està " amagat a 1500 metres sobre el nivell del mar, però en un lloc accessible per a un home de 80 anys que viatge sol ".

Comentarios de Facebook