Compartir

Tots els diners del món

Arriba a les nostres pantalles una nova cinta de Ridley Scott .

Història del segrest , d'un dels néts del milionari Paul Getty , esdevingut en Itàlia el 1973 .

Gail ( Michelle Williams ), mare del desaparegut, s'unirà la inefable Mark Wahlberg i junts, en una cursa contra rellotge, intentaran convèncer el garrepa milionari perquè pagui el seu rescat .

La cinta ha aconseguit el beneplàcit dels crítics , que afirmen que, des American Gangster, és la seva millor pel·lícula.

Acompanyen a la parella protagonista, Christopher Plummer, Timothy Hutton i Romain Duris .

Lady Bird

Comèdia romàntica. amb cinc nominacions als Oscar i guanyadora del globus d'Or. protagonitzada per la sempre inquietant Saoirse Ronan (Byzamtium), Christine McPherson (Ronan) és una jove passional i que, molt al seu pesar, és exactament igual que la seva mare ( Laurie Metcalf ), un infermera que lluita per mantenir a flotació la seva família, després de que el seu marit perdés la feina.

Ambientada en l'any 2002 a Sacramento, Califòrnia, a la meitat d'un panorama econòmic marcat per canvis vertiginosos, < b> Lady Bird és una commovedora visió de les relacions que ens modelen, les creences que ens defineixen i la bellesa inigualable d'un lloc anomenat llar.

La malaltia de diumenge

La malaltia de diumenge és e l estrena nacional del cap de setmana .

Preciosa història d'una mare i la seva filla. Una mare (Susi Sánchez ) abandona a la seva filla Chiara ( Bárbara Lennie ) quan aquesta tot just tenia vuit anys.

Gairebé 40 anys després, les dues dones es retrobaran en un viatge en el qual tindran l'oportunitat d'alliberar els seus dimonis. ¿Seran capaços d'aconseguir-?

La cinta la dirigeix ?? Ramon Salazar , responsable de tots colors com '3 metres sobre el cel '.

Una família feliç

El estrena infantil del cap de setmana tracta sobre la família Wishbone .

El clan va a una festa de disfresses on una bruixa els convertirà en el personatge del que van disfressats. Així la mare es transformarà en una vampiressa , el pare en Frankenstain , la filla en una mòmia i el fill en home llop < /b>.

Los Wishbone no podran deixar de ser monstres fins que tornin a creure en la felicitat familiar.