Compartir

La Universitat d'Andorra (UdA) posa en marxa, aquest divendres, el Cicle de Perfeccionament Professional 2018. Ho fa amb deu seminaris de temàtiques diverses oberts al públic: 'Actualització en farmacoteràpia per a infermeria'; 'Aprendre i educar les emocions'; 'Comportament del consumidor'; 'Cos, moviment i espai. Eines d'expressió corporal per a la comunicació'; 'Dispositius mòbils a l'aula: aplicacions, activitats i continguts digitals'; 'Disseny i programació de propostes d'Aprenentatge Basat en Problemes (ABP)'; 'Embenats funcionals i esportius'; 'Estrategias de internacionalización para las empresas andorranas'; 'Interpretació d'analítiques per a professionals d'infermeria' i 'Planificación de proyectos'.

Durant aquest any, aquesta oferta de seminaris s'anirà complementant amb més propostes. Es tracta de formacions curtes, que estan finançades amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà (finança part de la matrícula) i que s'impartiran a la mateixa universitat. Les inscripcions es poden fer a través del web de l'UdA.

La Universitat d'Andorra organitza aquest Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) des de l'any 1996, adreçat als estudiants de l'últim curs de les formacions i també obert a professionals del país. L'objectiu és oferir als estudiants que acaben els seus estudis universitaris i als professionals una formació altament especialitzada en els seus àmbits. En aquest sentit, l'UdA és conscient que la divulgació científica no s'ha de limitar a l'ensenyament reglat, per això sempre ha basat la seva planificació en l'obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana.