Quantcast

Uns pares descobreixen que el seu beu, que creien mort fa sis anys, és viu després de rebre una factura de l'orfenat

Els pares d'un nadó, que pensaven que havia mort a les poques hores de néixer , han descobert que el petit és viu després de rebre una factura < / b> de més de 3.000 euros d'un orfenat .

als pares, residents a la regió russa de Volgograd , se'ls va informar, a 2011 , que el nadó que acaben de tenir no anava a sobreviure .

En vista de la tràgica notícia , la parella va signar un document per renunciar a la pàtria potestat del nadó . Als cinc dies de la signatura, penedits, els pares van tornar al centre hospitalari per tornar a reclamar al petit. Allà els van comunicar que seu nadó havia mort .

Ara, un bloqueig en el compte bancari de la dona ha fet que aquesta història d'un gir de 360 ??graus.

Quan la mare va acudir al ' Servei Administratiu de Volgograd ' per conèixer perquè el seu compte havia estat embragada, el personal li va lliurar un carta. Després de llegir-la , la dona es va desmaiar.

el document ordenava recaptar una pensió alimentària , a favor de l'orfenat, per la manutenció del seu fill.

"En mirar els documents, la dona es va desmaiar", assenyala la pàgina de l'organisme, ja que " la parella va estar tot aquest temps segura que el seu fill havia mort ".

El matrimoni va sol·licitar la recuperació dels seus drets parentals , i la família va poder reunir-se finalment a finals de l'any passat .

Comentarios de Facebook