sábado, 8 agosto 2020 6:02

Un banc demanda una dona que es va aprofitar de l'avaria d'un dels seus caixers.

Un dona nord-americana, de l'estat de Kansas , ha estat demandada pel Central National Bank de Wichita per aprofitar-se d'una fallada informàtica en un dels seus caixers . Pel que sembla, la màquina repartia bitllets de 100 dòlars en comptes de bitllets de 5 .

El banc acusa Christina C. Ochoa d'haver fet constants retirades d'efectiu del caixer defectuós. Segons ' The Wichita Eagle ', els fets van passar el passat 22 gen .

Segons els informes, Ochoa va retirar diners fins a 50 ocasions , i, ara, el banc l'exigeix ??un pagament de 11.607,36 dòlars més interessos.

La denúncia de l'entitat també afecta la mare d'Ochoa , ja que segons els mateixos informes policials, va ser qui duia a seva filla a treure diners.

"La primera vegada que el caixer automàtic va dispensar més diners dels que havia de (…) Christina i Christy havien de tornar els fons excedents al banc (…) No només van deixar de fer-ho, sinó que van capitalitzar la situació realitzant una sèrie de més de cinquanta retirades d'efectiu , la majoria a intervals d'un minut ".

en declaracions al citat mitjà, mare i filla neguen que ha passat i asseguren que guarden els comprovants amb les quantitats retirades .

Per la seva banda, Ochoa va afirmar que la seva filla va fer constant retirades de diners perquè necessitava molts bitllets de 5 dòlars per fer un 'Money Cake' , típic regal on es complimenta a l'homenatjat amb petites quantitats de diners.

El banc ha bloquejat els comptes d'Ochoa per poder recuperar part dels diners. El Central National Bank també està tractant de confiscar un parell de cotxes que les Ochoa van comprar amb diners del caixer, i al·leguen que el pagament inicial de 3,000 dòlars per un d'ells, es va realitzar íntegrament amb bitllets de 100 .

Artículos similares