martes, 11 agosto 2020 9:54

Anti-Sant Valentí: Es divorcien després de 14 anys de casats i ho celebren amb xampany

Una parella, que portava 14 anys de matrimoni, va decidir posar-li fi legal a la seva relació. La filla va decidir prendre la ruptura amb humor.

Segons ha informat la web El Corredor Notícies, estaven separats en bons termes feia 14 anys. Marta i Alberto, una parella de Santa Rosa del Conlara (Sant Lluís), va decidir posar fi al seu matrimoni. Feia 14 anys que estaven separats i en "molt bons termes", segons va explicar Rocío, una de les seves filles, a El Corredor Notícies.

Temps enrere, Marta va demanar a Alberto la dissolució formal del matrimoni, al que ell va accedir sense impediments. El dijous 8 de febrer va ser el dia pactat perquè la Marta i Alberto es reuneixin a signar els papers al jutjat de Competència Múltiple, compta El Corredor. Allà es va materialitzar la idea de Rocío, molt ben acceptada pels seus pares, els qui van prendre amb humor la iniciativa.

Entre rialles, la jove de 28 anys va explicar que al divorci "Van ser més persones que al casament ". D'aquesta manera, van deixar tancat el cicle d'haver compartit les seves vides, sent a partir d'ara una parella "feliçment divorciada".

Artículos similares