Quantcast

Més d'un miler d'alumnes desafien el fred a la rua interescolar de carnaval d'Andorra la Vella

Les temperatures gèlides per sota de zero graus no han estat impediment perquè els alumnes de les diferents escoles de Santa Coloma sortissin al carrer a mostrar les seves disfresses de carnaval. Més d'un miler d'alumnes procedents del col·legi Janer, de l'escola andorrana d'Andorra la Vella, de les escoles bressol de Santa Coloma i dels Serradells, de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i de l'escola francesa de Santa Coloma, han participat a la tradicional rua, que ha tingut lloc per l'avinguda d'Enclar, entre els carrers Prat Salit i Verge del Remei.

S'han vist disfresses per a tots els gustos i edats: 'rockers', troglodites, 'hippies', pingüins, egipcis, cavallers o sevillanes, entre d'altres. Amb alguna jaqueta i abric de mes per tapar-se del fred. Cada classe ha escollit una temàtica, que han lluït tant alumnes com mestres.

Durant la rua, que ha començat una mica més tard del previst, pares, mares, familiars i ciutadans en general han acompanyat els infants i s'han sumat a la festa del carnestoltes. També hi ha participat el grup Batocam de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Andorra, per acabar d'animar la comparsa.

Comentarios de Facebook