Compartir

15.17 Tren a París

El director nord-americà, Clint Eastwood , torna a la gran pantalla amb aquesta cinta que barreja acció i drama .

' 15.17 Tren a París ', basada en fets reals , compte els successos esdevinguts el dia 21 de agost de 2015 , quan tres viatgers nord-americans es van convertir en herois a frustrar un atac terrorista que es va produir al tren Thalys 9364 amb destinació a París, on viatjaven més de 500 passatgers .

la pel·lícula recrea la vida d'aquests tres 'col·legues' , des de la seva infància fins a la sèrie de esdeveniments que van precedir a l'atac .

< b> 50 ombres alliberades

Puja la temperatura a les sales espanyoles. Ja està aquí una nou lliurament de la saga eròtica que narra les aventures sexuals entre Anna , una jove periodista, i, Christian , un magnat amb estranys gustos de llit.

La parella, acabada de casar , vieve seu apassionat romanç envoltada de luxes i cuirs però aviat apareixeran noves amenaces que posen en risc la seva felicitat i el seu compromís.

Guanyar al vent

Anne-Dauphine Julliand escriu i dirigeix ??aquest documental que compta història de cinc nens .

Imad, Amer, Charles, Camille i Tugdual, han estat diagnosticats amb greus patologies . La malaltia ha fet d'ells éssers conscients; persones madures que segueixen sent nens .

l'abella Maya: Els jocs de la Mel

Aquesta nova aventura de la nostra travessa amiga Maya , és sens dubte la més espectacular realitzada fins al moment.

Maya torna brunzint ! En la seva nova aventura.

Quan la molt entusiasta abella Maya fica la pota amb la Emperadora de Buzztropolis , ella ha d'unir a un equip de rebels insectes ic ompetir en els Jocs de la Mel per salvar les abelles del seu panell. Continuació de l'èxit de taquilla L'Abella Maya amb més emoció que mai!.