Compartir

El despatx Pere López Economistes és nou membre de Morison KSi després de la reunió anual celebrada a Mèxic. Morison KSi és una associació global que proporciona serveis professionals de la màxima qualitat a nivell internacional. Compta amb 163 firmes membres escollides específicament per la qualitat i l'energia dels seus professionals i dels seus procediments de treball amb vocació d'oferir serveis d'abast internacional per a l'optimització de la gestió empresarial a través de 351 oficines a 84 països.

Amb les dades que es recullen a l’International Accounting Bulletin, corresponents a l'any 2016, Morison KSi és la novena associació a nivell mundial quant a facturació, amb una xifra global que supera els 1.000 milions de dòlars, i la setena considerant el número total de professionals en plantilla.

Ser membre de Morison KSi és sinònim de firma prestigiosa que proveeix serveis especialitzats amb un alt nivell de qualitat. Morison KSi proporciona als seus membres i als seus clients l'accés a la comptabilitat professional, l'auditoria, la fiscalitat i la consultoria d'alta qualitat a les principals ubicacions del món.

Morison KSi té un rigorós procés de selecció, dissenyat per reclutar només les empreses associades independents destacades en la seva associació. El marc proporcionat per l'associació permet a les empreses membres compartir coneixements i xarxes amb professionals afins, beneficiar-se d'esdeveniments de formació de qualitat, a més de satisfer les necessitats internacionals dels seus valuosos clients locals.

Per a Pere López Economistes ser una firma membre de Morison KSi representa tant la possibilitat d'oferir serveis de la millor qualitat com poder acollir clients internacionals -a través de la xarxa de l’associació- a Andorra, i ser un suport per a la internacionalització de les empreses andorranes.