Quantcast

Cultura sol·licita a Interior que investigui la "revenda abusiva" d'entrades per al concert d'U2

Iñigo Méndez de Vigo ministre d'Educació, Cultura i Esport ha sol·licitat al ministeri de l'Interior que s'iniciï a través de de les forces de seguretat de l'Estat una investigació sobre la revenda del passat 26 de gener per al concert d'U2.

el concert, que serà celebrat el pròxim 20 de setembre a l'WiZink Center de Madrid , va esgotar els seus més de 16.000 entrades en escassos cinc minuts i des del ministeri apunten a una "possible revenda abusiva d'entrades" .

Segons informa 'RTVE', Livenation promotora de l'esdeveniment ha mostrat satisfacció davant la sol·licitud del Govern. "És bo que es busqui una normativa per regular el mercat secundari" , confessava a 'EFE' Roberto Grima, president de l'entitat.

No obstant això, Grima defensa que "quan hi ha una capacitat total per a 30.000 persones (en dos concerts) i la demanda és de 80.000, el normal és que s'acabin ràpid" . < / p>

De moment, ni Doctor Music coproductora ni TicketMaster s'han pronunciat al respecte.

PROTESTES EN XARXES

usuaris privats i comptes de personatges reconeguts van mostrar divendres passat la seva indignació després de la fugaç venda . "Impossible aconseguir entrades de # U2 a Madrid. A les 10:04 minuts hi havia a cua virtual des de les 09:30 ???? #ESTAFADORES !!!!!!" , publicava @rurri_ mostrant un enuig que també compartia l'actor Tristán Ulloa .

Després de les protestes, productora i ticketera van anunciar una segona data a Madrid . Les entrades per al segon concert, celebrat el 21 de setembre, sortiran a la venda el proper divendres 2 de febrer .

Comentarios de Facebook