Compartir

Aquesta és la prova definitiva que és més segur tenir els diners ficat al banc .

Una caritativa parella de Massachusetts (Estats Units) va donar, sense voler-ho, el diners que, a poc a poc, havia anat acumulant al llarg de la seva vida . Els pares de Amanda Mattuchio guardaven s us estalvis a l'interior d'una llauna de Campbell 's Tomato Soup (la qual va dissenyar Andy Warhol ).

La parella va arribar a amuntegar uns 2.500 dòlars en efectiu a l'interior d'un fals fons.

Un veí del mateix edifici, que col·laborava amb una campanya de recol·lecció d'aliments , els va preguntar si tenien < b> algun aliment enllaunat que volguessin donar per a ajudar a un centre de gent gran, va explicar la filla dels damnificats, tal com informa el portal de notícies local ' AJC '.

Els pares d'Amanda van donar la llauna en qüestió i van trigar setmanes a adonar- del seu error.

"Quan van anar a ficar una mica més de diners a la llauna, es van adonar que l'havia posat juntament amb les que havien donat . va ser una cosa devastador ", va assegurar, Mattuchio .

de moment, des del centre Middleton Food Pantry , on van acabar les llaunes donades pel matrimoni, han informat que no han trobat res . Segons treballadors del centre, reben centenars de llaunes totes les setmanes .

Els pares de Mattuchio estan jubilats i viuen d'una pensió . La dona està demanant a tots aquells que han acudit al centre d'aliments, que obrin les llaunes per comprovar si en el seu interior hi ha els estalvis dels Mattuchio .

Qualsevol que trobi l'efectiu, probablement ho necessiti tant els Mattuchios .