Quantcast

Així és el compte d'Instagram que detalla tots els looks d' 'OT 2017'

L'última edició d'Operación Triunfo ha trencat amb tots els motlles existents fins al moment. Innovador, 'OT 2017' ha aconseguit traspassar la barrera del plasma per inundar Internet , convertint-se en una tendència constant en xarxes socials.

Comentaris, comptes de fans, muntatges , anàlisi, fòrums i fins i tot col·leccions tematitzades en marques de roba -vegeu @soypitita – han aparegut de forma constant des de l'inici del concurs. Centenars de propostes que engrandeixen l'àrea d'influència d'un programa que està complint amb les expectatives.

A la meitat d'aquesta voràgine apareix @ ot.looks , un compte que detalla gran part dels outfits mostrats pels participants al llarg del format.

Creada en el passat mes de novembre, @ ot.looks suma ja més de 16.000 seguidors a Instagram amb un alt nivell d'interacció i altres 5.600 a 21BUTTONS , xarxa social sobre moda i estil de vida. El perfil mostra fotografies dels estilismes reals dels artistes -tomadas d'altres xarxes socials o de captures de l'emissió en directe- i just a la seva dreta, un fotografia de la peça en qüestió extreta de la botiga on pot comprar-se.

Així, @ ot.looks mostra el nom de la peça, la seva marca i fins i tot el seu preu , facilitant la tasca d'aquells fans que volen vestir com els concursants.

Comentarios de Facebook