Compartir

Jeff envans , o n pescador de l'estat de Arizona , Estats Units, es trobava el divendres practicant el seu esport favorit a la llac Silverbell a Tucson (Arizona) , quan un curiós peix va mossegar el seu ham.

envans va assegurar que l'exemplar pesava unes tres lliures i, al principi, va pensar que era una piranya . Hi havia acudit al llac amb la intenció de pescar truites.

"Vaig poder veure'ls, hi havia al voltant de cinc o sis i el vaig perdre. El primer cop que ho vaig enganxar, va trencar l'ham " , va declarar Evans al ' Arizona Daily Star '.

Evans va decidir canviar l'ham i col·locar, al seu lloc, un més gran. Va encertar.

L'home de 49 anys ha peix durant més de 20 anys i aquesta és la segona vegada que captura un peix similar .

Mark Hart , portaveu del Departament de Pesca d'Arizona , va assegurar que el peix s'assembla a una piranya , però en en realitat és un peix Pacú . La gent llança diferents tipus de peixos amb força freqüència, segons Hart .

"Succeeix molt … o peixos que van capturar en un altre lloc o si ho van tenir en un aquari i van decidir que no el volien ", va dir. "Per alguna raó, simplement els abandonen ".

Tal com informa el portal ' Hipertextual ', el 2013 es va localitzar el primer exemplar de pacú al estret d'Øresund , entre Suècia i Dinamarca . També, alguns exemplars han estat vistos en al riu Sena de París , a Texas , Florida o Nova Jersey (Estats Units).

Normalment, aquesta espècie no és perillosa, llevat que estigui famolenca. S'han registrat alguns casos d'atacs a humans a Papua Nova Guinea.