Compartir

Pot ser qüestió de gustos o potser no, però segons un estudi de la Universitat d'Augsburg a Minnesota (Estats Units) les dones rosses són més atractives per als homes que les castanyes o les morenes .

L'experiment va comptar amb molts participants, fins a 110 homes van ser els que es van enfrontar a l'experiment en el qual se'ls va posar a avaluar l'aparença de diverses dones mitjançant fotografies i ser preguntats per les seves preferències, on l'elecció guanyadora va ser el cabell ros.

Però no van ser aquests els únics resultats que l'experiment va aconseguir endevinar, ja que també es va descobrir que els homes prefereixen els cabells mitjà-llarg molt per sobre del curt i consideren que és més fàcil entaular una conversa amb una dona amb aquestes característiques.

No obstant això, la sorpresa salta quan es descobreix que els homes prefereixen a les morenes per casar-se, a causa que, encara que prefereixen a les rosses, també les consideren més frívoles i amb menys compromís que les altres.

Aquests van ser les dades que va aportar l'estudi els autors són Verlin B. Hinsz i David C. Matz.