Quantcast

El Govern recorre al BOPA per poder tornar més de 35.000 euros a diverses persones

El ministeri de Finances ha publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) un edicte amb una llista de persones que tenen xecs pendents de cobrament emesos pel Govern durant l'exercici 2013, en concepte de devolució d'ingressos per taxes i altres pagaments. La xifra total puja a 35.247 euros. La quantitat més baixa és de 1,49 euros i la més alta de 7.900 euros.

Les persones i empreses que consten a la llista poden passar, a partir de l’endemà de la data de publicació de l'edicte i fins el 26 de gener, amb un document d’identitat, a recollir el xec corresponent a les dependències del Servei de Comptadoria, ubicat a la segona planta de l’edifici administratiu del Govern. A partir del 29 de gener, el Govern anul·larà els xecs que no s’hagin recollit i cobrat.

No és el primer cop que el ministeri de Finances recorre a aquest sistema per poder tornar els diners de taxes i altres pagaments. La darrera vegada va ser el 22 de desembre del 2016 amb una llista de persones que tenien xecs pendents de cobrament emesos pel Govern durant l'exercici 2012.

Comentarios de Facebook