Compartir

La 'Gala Innocent, Innocent', que va emetre aquest dijous La 1, ha batut rècord de recaptació des que s'ofereix per TVE, amb 2.001.124 euros.

La recaptació es destinarà a ajudar a els nens amb càncer per millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, a més de donar suport a projectes de recerca sobre càncer infantil.

la gala va estar presentada per Juanma Iturriaga, Anne Igartiburu, Jacob Petrus i Marta Solano, amb la col·laboració especial de Joan i Mitjà. En aquesta edició, les 'víctimes innocents' van ser la presentadora de 'MASTERCHEF' Eva González; el president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo; el periodista esportiu Manolo Lama; l'actriu i presentadora Ana Obregón; el cantant 'El Arrebato'; el campió del món de patinatge sobre gel Javier Fernández; la bailaora Cecilia Gómez i la presentadora i humorista Berta Collado.

El programa va tenir una audiència de 1.750.000 espectadors (15,8%) i durant la nit, l'etiqueta # inocente2017 va ser 'trending topic' a les xarxes socials.

el web www.inocente.com i el telèfon 900 30 30 52 seguiran oberts per rebre els donatius de tots els que vulguin col·laborar.