Quantcast

Descobreixen que són germans després de 60 anys d'amistat

Dos hawaians , amics des de la infància i residentenes a Oahu (Estats Units), han descobert que els uneix un llaç molt més fort que l'amistat. Són familia , germans per ser exactes.

Alan Robinson i Walter Macfarlane han estat amics durant 60 anys , quan es van conèixer en sisè grau . Des de llavors han estat inseparables. Recentment, a causa que Robinson era adoptat i Macfarlane mai va conèixer al seu pare , van decidir acudir al lloc web ' ancestry.com 'i descobrir quins eren els seus orígens .

Mai van esperar conèixer que, en realitat, tots dos tenien la mateixa mare biològica .

" va ser un xoc ", va declarar Macfarlane, segons recull ' KHON-TV '.

La parella va assegurar que mai van sospitar que poguessin estar relacionats , però que, vist en perspectiva, si té sentit .

"Aquest tipus era, era com un germà gran tot el temps , quan anàvem a Punaluu a bussejar, ell estava fent soroll en l'aigua xipollejant, m'ensenyava com fer-ho bé. Sempre sortia de l'aigua amb la major cadena de peixos i jo tenia la més petita ", va assegurar Robinson , que té 15 mesos menys que el seu germà, segons informa ' KITV '.

Els germans van revelar a les seves respectives famílies el descobriment dissabte passat, dia de Nadal .

"va ser una experiència aclaparadora, encara és aclaparadora. No sé quant de temps em prendrà superar aquesta sensació ", va dir Robinson .

Els germans van dir que ara esperen gaudir de les seves jubilacions i viatjar junts.

" Aquest és el millor regal de Nadal que podria imaginar tenir ", va dir Robinson.

Comentarios de Facebook