Compartir

Mary Horomansk i, o na dona, resident a l'estat de Pennsylvania , es va quedar gelada quan, a principis de mes, va descobrir que la factura de la llum que havia rebut, ascendia a més de 284 mil bilions d'dòlars, exactament, la companyia de llum volia cobrar als Horomanski, 284,460,000,000 dòlars. < / b>

"Si no m'equivoco, és probable que sigui més alt que el deute nacional ", va escriure Horomanski en una publicació al seu perfil de ' Facebook' , i ha afegit : "Llavors, si venem tot el que posseïm i després potser en 100 anys, simplement ser pagat".

La dona es va posar en contacte amb ' Erie Times-News 'per informar-los sobre la factura rebuda. " Els meus ulls gairebé es van sortir del meu cap ", va declarar al rotatiu.

La factura rebuda supera el PIB de la majoria dels estats que conformen Amèrica del Nord.

Mark Durbin , un portaveu de Penelec , companyia responsable del desgavell, va dir que, el més probable, fos que < b> un punt decimal ser col·locat en el lloc equivocat . "No recordo haver vist una factura per milers de milions de dòlars", va dir Durbin . " Agraïm la disposició del client per comunicar-se amb nosaltres sobre l'error ".

< / p>