jueves, 1 octubre 2020 22:18

L'espectacle 'Bike Parade' i la visita del Pare Noel, principals atractius del Poblet de Nadal pel cap de setmana

El Poblet de Nadal ha programat, pel cap de setmana previ al dia de Nadal i Sant Esteve, un proposta d'activitats i espectacles molt especial perquè el gaudeixin totes les famílies d'arreu.

A banda de les activitats permanents, la companyia Theater Tol visita el país per oferir l'espectacle 'Bike Parade'. El dissabte 23 de desembre, a partir de dos quarts de set de la tarda, la companyia belga recorrerà l'avinguda Meritxell amb unes bicicletes gegants i uns personatges molt especials que no deixaran indiferent el públic assistent.

El diumenge 24 de desembre, a partir de les 18 hores, el Pare Noel omplirà d'il·lusió i màgia la pèrgola de la plaça del Poble. Tots els infants que vulguin apropar-s'hi, podran entregar-li la carta de desitjos i fer-se una fotografia amb ell.

La Carpa d'Activitats, situada a la plaça del Poble, acollirà els darrers tallers programats: el divendres, de dos quarts de sis a set de la tarda, el taller 'Taques màgiques', a càrrec de l'artista Zoe; el dissabte, de dos quarts de dotze a una del migdia, Marta García serà l'encarregada de realitzar l'últim taller programat per aquestes festes sota el títol 'Estels de Nadal', amb 'scrapbooking'. Amb aquestes dues activitats, s'hauran realitzat un total de divuit tallers impartits per sis artistes diferents.

El tió gegant de Nadal, situat a la plaça Guillemó i inaugurat aquest dimecres, romandrà obert fins la vigília de Nadal. L'horari de l'activitat és de 17.30 a 19.30 hores.

El Mercat de Nadal tancarà les seves portes el diumenge 24 amb un horari reduït, d'11 del matí a 3 de la tarda. El divendres, l'horari d'obertura serà l'habitual, entre les 17.30 i les 20 hores. El dissabte s'ampliarà l'horari, de les 11 del matí a les 9 del vespre, de forma ininterrompuda. El tobogan gegant estarà obert els mateixos dies i horaris que el Mercat de Nadal. La pista de patinatge, situada a la plaça Guillemó, estarà oberta fins al 5 de gener en els mateixos horaris que les activitats esmentades.

Per finalitzar, l'espai Frozen: 'Una aventura de Olaf', romandrà obert en el següent horari: el divendres de 16 a 20 hores, el dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, i el diumenge de 10 a 14 hores. Per tal de conèixer tot el programa d'activitats i els seus horaris, cal consultar la web andorralavella.ad.