Quantcast

Una noia de 18 anys salva amb un tweet l'economia de la seva família

A la ciutat de Houston, Estats Units, estava a punt de succeir un dels drames que estan sacsejant a molts dels petits empresaris que treballen cada dia per mantenir a flotació el treball per al qual s'han dedicat tota la seva vida.

Les xarxes socials tornen a enderrocar un nou mur en una de les històries que toquen el cor dels que la llegeixen. Un negoci abocat al tancament pel descens de l'índex de vendes de manera dràstica, estava a punt de donar-se per vençut, però va ser llavors quan una noia, de només 18 anys, va publicar un tweet en el qual es podia veure un vídeo, gravat per ella, en el qual parlava de la fleca del seu pare i demanava una mínima difusió als lectors.

En el tweet podíem llegir el següent: “Hola a tots. El meu pare té una petita fleca – restaurant. Ell mateix enforna el pa dolç. Ha estat pensant en tancar el negoci però jo no puc permetre que això passi. Corrin la veu: 1 retuit podria significar l'arribada d'un nou client potencial”.

Va ser llavors quan es va produir el miracle, més de 60.000 Retweets i més de 50.000 M'Agrada va aconseguir el tweet, fent així una publicitat per a l'empresa que mai no haurien pogut arribar a imaginar.

Comentarios de Facebook