miércoles, 23 septiembre 2020 11:13

Arrenca aquesta nit la 5a edició de 'MASTERCHEF Junior'

'MASTERCHEF Junior', el concurs culinari per als més petits, arrenca aquesta nit a partir de les 22:10 a 'La 1' la seva cinquena edició. Durant el primer programa, es presentarà als 16 concursants , elegits després de superar una prova entre 25 candidats, de entre 8 i 12 anys .

en el primer programa, els afortunats hauran de viatjar a Sanlúcar de Barrameda, dividits en quatre equips on s'elaboraran gelats artesans per vendre'ls al passeig marítim . Per a això, els aspirants rebran una masteclass en gelats en una de les gelateries més antigues d'Espanya: La Ibense Bornay a Jerez de la Frontera.

amb només 15 euros , hauran de realitzar la compra i un plat digne d'un xef. Els que es passin d'aquest pressup o, seran penalitzats i es els traurà 10 minuts en el cuinat del seu plat. A més, comptaran amb la visita del xef Marcos Morán que compartirà amb ells els seus secrets per treure el màxim benefici a tots els ingredients.

Com en les altres edicions, els nous aspirants comptaran amb l'ajuda de Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, però també amb Chefito, un robot < / b> que aportarà a tots els petits trucs i consells a la realització de cada prova.