jueves, 13 agosto 2020 7:45

Andbank i Nerea Aixàs creen una polsera solidària a favor de la investigació contra el càncer

Andbank i l'escultora andorrana Nerea Aixàs han creat una polsera solidària. Els beneficis obtinguts per la venda aniran destinats íntegrament a la Fundació Fero per contribuir a la investigació contra el càncer. Aquesta setmana ja estarà a la venda a la botiga Nerea Aixàs, al centre illa Carlemany, i a qualsevol de les oficines d'Andbank. El preu de la polsera és de 20 euros.

Amb aquesta acció, l'entitat segueix la línia del seu pla de responsabilitat social corporativa, un dels objectius de la qual és ajudar en la investigació i afavorir les accions de lluita contra el càncer. A banda de la Fundació Fero, Andbank col·labora també amb l'associació Cris contra el càncer i amb l'hospital Sant Joan de Déu, donant suport en la construcció de l'SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

La Fundació Fero és una fundació privada que es dedica a la investigació oncològica i que, gràcies al finançament de donacions particulars, ha pogut posar en marxa nombrosos laboratoris d'investigació científica. L'entitat va ser fundada pel doctor Josep Baselga, catedràtic de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i president del comitè científic de la fundació VHIO (Vall d'Hebron Institute of Oncology). Una de les principals fites de la fundació ha estat la creació del Centre de Càncer de Mama, a la Vall d'Hebron, únic en la seva especialització a Espanya.

Artículos similares