Inicio andorra

La recepta de MASTERCHEF Junior: Pollastre teriyaki amb bolets shiitake

Compartir

Que MASTERCHEF és una font d'inspiració per a receptes és un fet. A més, els més petits de la família també tenen protagonisme. L'edició infantil especial del programa torna el 20 de desembre, i ho fa de la mà d'un recull de receptes dissenyades per a l'alta cuina dels més petits.

"Receptes del món per flipar" va sortir a la venda el passat 28 de novembre i s'ha convertit en un gran aliat de la cuina sana, un recorregut a través de la gastronomia internacional, receptes fàcils per fer amb nens, amb divertits plats com el que avui ofereix als lectors de què! < / p>

pollastre teriyaki amb bolets shiitake

Ingredients:
– 4 pits de pollastre de corral
– 200 g de bolets xiitake
– 1 cullerada d'ametlles mòltes
– 1 cullerada de teriyaki
– 3 pastanagues
– ½ carbassó
– llavors de sèsam
– oli d'oliva

Preparació:
1.- Pelar el carbassó i les pastanagues, i picar en trossos petits. Sofregir les verdures en oli d'oliva durant 5 minuts i afegir els bolets prèviament picades.
2.- Daurar el pollastre tallat a daus en una altra paella amb una mica d'oli i les ametlles mòltes.
3.- incorporar les verdures sofregides, el sèsam, la salsa teriyaki i cuinar un parell de minuts més.