viernes, 25 septiembre 2020 9:06

Més de 330 persones participen a les sortides socioculturals de la Creu Roja

Usuaris, socis i coordinadors del servei de teleassistència domiciliària de la Creu Roja Andorrana es van trobar aquest dissabte per celebrar les festes. L'acte, que es va desenvolupar al restaurant Tic Tapa, a Escaldes-Engordany, va comptar amb l'assistència de 65 dels usuaris del servei, acompanyats dels voluntaris, i va consistir en un dinar i una sobretaula amb diferents activitats, com ara un quinto, i l'entrega de premis. Amb aquest acte festiu, la Creu Roja Andorrana tanca el cicle anual del programa de sortides socioculturals adreçades a tots els seus usuaris. Enguany, més de 330 persones ha participat en alguna de les sis activitats programades.

Totes les propostes que s'han dut a terme al llarg d'aquest 2017 han estat possible, tal com indiquen des de la Creu Roja, gràcies a la participació dels 85 voluntaris que s'han encarregat d'acompanyar els usuaris i de vetllar pel seu benestar. Es tracta de persones amb edats compreses entre els 40 i els 97 anys, provinents de totes les parròquies del país. Un 18% dels participants són usuaris de les residències El Cedre i Clara Rabassa.

La Creu Roja valora de forma positiva els resultats obtinguts enguany, amb un augment significatiu dels usuaris que hi han participat, en comparació amb l'any anterior. El programa d'aquest 2017 ha inclòs propostes com la visita als museus del Perfum i Carmen Thyssen, un concert de Carles Matute, una visita a l'església de Sant Martí de la Cortinada amb dinar a Ansalonga i una exhibició de balls a la Llar de Lòria.