Quantcast

Aquest ha estat el dard enverinat que ha rebut Arguiñano des MASTERCHEF

Faci el que faci o digui el que digui, Karlos Arguiñano mai deixa indiferent a ningú. Fa uns dies el cuiner basc va carregar contra el programa de TVE MASTERCHEF, assegurant que no veu el programa de cuina de la cadena pública perquè el titlla de "reality" i que ell "no pot amb els realities".

En una entrevista a la revista 'Rumore' opinava sobre l'espectacle que ofereix el programa: " a aquest tipus de concursos els agrada la llagrimeta. que plorin mares i nens, tothom plorant ". assegurava el guipuscoà. No obstant això, poc ha trigat a rebre resposta aquesta crítica per part dels membres del jurat de MASTERCHEF ,. Tant Pepe Rodríguez com Jordi Cruz asseguren que el basc "sempre fica acudits" i que "ha popularitzat la cuina de mestressa de casa".

A més, Pepe tampoc ha volgut entrar al bassal: "No ens anem enfrontar a Arguiñano. És un referent en televisió perquè porta 25 anys i és un tio que ha popularitzat la cuina de mestressa de casa . a més, ens agradaria que ens digués tot això a la cara, perquè no em crec el que ha dit "va sentenciar. < / span>

Comentarios de Facebook