Compartir

Hugo s'ha convertit aquesta nit en el gran triomfat de 'GH Revolution' i, per tant, s'embutxacarà els 300,000 euros del premi. El concursant s'ha imposat a Rubén, Christian i Yangyang a la final de l'espai de 'Telecinco'.

l'audiència ha decidit que el guanyador de Gran Hermano 18 sigui … a ¡¡¡¡¡ @ HugoGHRV !!!!! #FinalGH pic. twitter.com/gd3qE4iRxG

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 14 desembre 2017

< p>

Hugo Martín Serra va néixer a Uruguai. Al seu país va ser jugador de bàsquet professional fins l'any 2007 que es va mudar a Itàlia per continuar i acabar amb aquesta carrera esportiva. Té una filla de 13 anys, guanyadora de tres ors en natació, i que viu a Miami amb la seva mare. Al nostre país fa un any i mig on té avantpassats del País Basc.

La final, presentada per Jorge Javier Vázquez, s'iniciava amb l'expulsió de Yanyang, a la qual seguia la marxa de Christian (convertit en tercer finalista) i Rubén (que no va poder passar de la final).

El segon finalista és, ¡@RubenGHRV ! #FinalGH pic. twitter.com/PVImmgZ5Y1

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 14 desembre 2017

< p>

Després de 12 setmanes i dos dies de convivència, Hugo tenia el privilegi de gaudir d'uns instants de soledat en què ha estat casa els últims tres mesos, abans de desplaçar-se al plató on rebia de mans de Beatriz, guanyadora de 'GH 17', el maletí amb el premi.