Quantcast

CM.- Els locals deixaran de servir alcohol mitja hora abans del tancament quan sigui a les cinc de la matinada

El Govern ha aprovat una modificació del decret de regulació dels horaris de tancament i obertura de bars i restaurants, i discoteques, pubs i sales de festes de tal manera que els dies que aquests locals puguin obrir fins a les cinc de la matinada o més tard deixin de servir begudes alcohòliques trenta minuts abans del tancament.

Tal com ha posat en relleu el ministre portaveu, Jordi Cinca, amb aquesta acció es pretén “anar ordenant la sortida” d’aquests establiments, de tal manera que es faci de manera progressiva i s’evitin així aldarulls i molèsties als veïns. Cinca ha destacat que aquesta mesura s’ha treballat de manera conjunta amb el sector i que arriba després de certes problemàtiques produïdes en anys anteriors, per exemple al Pas de la Casa.

El ministre portaveu ha afegit que l’actual decret es va adoptar el 2011 pensant en la realitat andorrana “d’aquell moment” i en el fet que aquests locals completen l’oferta d’oci del país, per la qual cosa es van ampliar els horaris que eren vigents fins llavors. Ara es fa aquesta “petita modificació”, tal com ha conclòs Cinca, que ha afegit que el decret entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al BOPA.

Comentarios de Facebook