Quantcast

Andorra Telecom convida 250 dels seus clients a l'estrena d''Star Wars: els últims Jedi'

Andorra Telecom ha convidat 250 dels seus clients a l'estrena l'episodi VIII de la saga que porta per títol 'Star Wars: els últims Jedi', que tindrà lloc a les 00.10 hores de divendres als cinemes illa Carlemany. El repartiment de les entrades s'ha realitzat a través de sortejos en les xarxes socials i a l'agència comercial d'Andorra Telecom.

Paral·lelament a la projecció, Andorra Telecom i l'associació Frikis d'Andorra han previst una animació a la zona de Vivand, davant del centre comercial illa Carlemany, a partir de les 21 hores.

'Star Wars: els últims Jedi' és l'episodi VIII de la saga cinematogràfica creada per George Lucas i Lucasfilms, que aquest any celebra el seu quarantè aniversari. Continuació directa d''Star Wars: el despertar de la força', compta amb el mateix repartiment exceptuant alguna novetat destacada com la participació de Benicio del Toro i Laura Dern i algunes absències, entre les quals la de l'intèrpret Harrison Ford.
Aquest nou lliurament ha estat escrit i dirigit per Rian Johnson mentre que J.J. Abrams ha assumit la producció executiva.

Comentarios de Facebook