Quantcast

VÍDEO | El Zoo de Madrid col·loca el seu pessebre entre taurons

Com és habitual, davant l'arribada del Nadal, l' Zoo Aquarium de Madrid, en col·laboració amb Ecovidrio, ha instal·lat a l'Aquarium seu Naixement. Per això diversos submarinistes han fet una immersió en el tanc de taurons on han col·locat 3 reis en forma de miniglú. L'objectiu és fomentar el reciclatge de vidre en aquestes dates.

A una profunditat de quatre metres i 23 graus de temperatura, l'equip de l'Aquarium han bussejat entre cinc taurons grisos, un tauró bou de més de 3 metres de longitud anomenat Morgana, un tauró nodrissa, dos esquals de puntes negres, quatre ratlles, una tortuga caretta, una verda i un tauró catifa fins a completar les cinc figures principals de metacrilat de metre i mig d'altura que integren el Betlem i els 3 miniglús d'Ecovidrio.

Tots aquells que s'acosten al Zoo aquest Nadal podran adquirir un dels miniglús d'espècies amenaçades dissenyats especialment per a Zoo Aquarium de Madrid com el millor obsequi per animar a reciclar a casa aquestes festes i contribuir a protegir el nostre medi ambient.

la recaptació de la venda d'aquesta edició limitada de miniglús amb imatges d'espècies amenaçades com el linx ibèric o l'ós panda, es destinarà a la Unitat Canina de Rescat i Salvament que opera a la Comunitat de Madrid.

Comentarios de Facebook