Quantcast

Dani Rovira no presentarà la gala dels Premis Goya després de tres anys consecutius

La trenta-dosena gala dels Premis Goya no comptarà amb Dani Rovira com a mestre de cerimònies. Després de tres anys com a presentador i figura destacada de l'esdeveniment, l'humorista sevillà deixarà pas a dos companys de professió i escenaris.

Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes han estat els elegits per l'Acadèmia per dirigir la cerimònia, que tindrà lloc el proper 3 feb a l'Hotel Auditorium de Madrid.

els també humoristes Albacete , que van iniciar el seu camí mediàtica amb L'hora chanante (Paramount Comedy, 2002), s'han consolidat durant els últims anys com dos dels professionals més respectats i seguits del sector.

Presents també en sèries com La que se avecina , Sevilla i Reyes destaquen tant per la seva proximitat en el monòleg com en la facilitat i realisme en la paròdia i imitació , sent aquesta última una qualitat destacada a Reis.

Tots dos tindran una tasca difícil i complicada tasca. Rovira va aconseguir guanyar-se el beneplàcit del públic després de fer de la gala un esdeveniment més amè i lleuger del que acostumava.

¿Ho aconseguiran els seus successors?

lA lLISTA d'nOMINATS, DISPONIBLE

l'Acadèmia ha publicat la llista oficial de nominats per a la propera edició dels premis. ' Handia ' i ' La Llibreria ' es posicionen com a favorites, mentre que la cinta de terror ' Verónica ' dóna la sorpresa i opta a set guardons.

Si vols conèixer la llista al complet, punxa aquí .

Comentarios de Facebook