Compartir

Ni ells són de Júpiter, ni elles de Mart. A l'hora de la veritat, vam patir (gairebé sempre) els mateixos problemes de bellesa, fins i tot els que sempre ens han fet creure que són "típicament femenins".

És per aquesta presumpció de manera que els homes no solen recórrer a tractaments o aliats de bellesa per sentir que són productes dirigits únicament a dones. Per trencar aquest tabú, és fonamental començar a conèixer les preocupacions que ells també tenen dia a dia. Problemes de bellesa que les dones reconeixen a l'instant, però que ells encara ignoren (o són conscients d'ells o no volen ser-ho) i desconeixen a quins aliats recórrer.

Especialistes en cosmeceútica fan una anàlisi del top 3 pel que fa a aquestes preocupacions es refereix i ofereixen els productes per a combatre aquests problemes, dirigits tant a homes com a dones.

eSTRIES

Les estries són marques paral·leles entre si que es troben a la pell i es produeixen pel trencament de les fibres del teixit subcutani. Solen aparèixer al ventre, en els pits, glutis, malucs i en les articulacions de genoll i cuixes, entre altres zones. Hi ha diversos factors que poden donar origen a aquest problema anti-estètic, com és l'augment o la disminució sobtada de pes, el creixement durant l'etapa d'adolescència, l'estrès i els exercicis anaeròbics, que amb molta més freqüència solen practicar els homes per guanyar massa muscular.

En el cas de la cel·lulitis, cert és que les dones són més propenses a patir-lo, però ells no es lliuren tampoc. Per què? La cel·lulitis es produeix a causa d'una acumulació de greix que s'ha compactat en una zona determinada. I greix, tenim tant unes com altres.

"Les dones són més propenses a la pell de taronja causa que el seu cos reté més greix pels embarassos i perquè l'ordenació de les fibres és diferent entre homes i dones, fent que aquesta sigui més visible a simple vista entre les dones. No obstant això, hi ha altres factors com són l'estrès, el sedentarisme i el menjar ràpid que promouen l'aparició de la cel·lulitis i que afecta per igual a tots dos sexes. " – afirma Raquel González, Training Manager d'Perricone MD.

PELL SENSIBLE

"Un dels problemes més comuns i desconeguts entre els homes és la pell sensible. El simple fet d'afaitar-totes les setmanes, suposa un peeling agressiu i directe sobre la pell, que fa que la barrera natural es trenqui deixant la pell al descobert i produint hipersensibilitat. "- afirma Glòria Montero, Training Manager de Medik8.

La recomanació dels experts és, després de l'afaitat, aplicar sèrum anti-vermellors perquè actuï com a calmant i finalitzar amb una crema hidratant que penetri en les capes més profundes donant suport a la barrera natural, plantant cara a les cures diaris masculins més agressius.

llavis esquerdats

Des condicions atmosfèriques adverses fins hàbits poc saludables, els llavis sempre són els grans oblidats dins de la rutina de bellesa. Tot i que les dones acostumin dedicar-los més temps per maquillar, no apliquen sobre ells els productes que millor els convenen. Això passa més i tot en els homes, que per mandra o per costum obliden cuidar-lo, presentant sobretot a l'hivern esquerdament produït per una incorrecta nutrició i hidratació de llavis.

I és que els llavis esquerdats són una de les conseqüències de la manca d'humitat i pot prevenir-se amb una sèrie de tips, segons Estefanía Nieto, Training Manager d'Elizabeth Arden PRO: "per tenir uns llavis saludables és fonamental beure dos litres d'aigua diaris, exfoliarlos un cop per setmana a l' igual que la resta del cos, ja que és una zona en la que acumulen moltes cèl·lules mortes. Finalment, utilitzar sempre un protector labial que no només els defensi de les condicions atmosfèriques, sinó de qualsevol agent extern. "

< / p>