Quantcast

El volum de vehicles que han entrat al país durant el pont és un 5,3% superior al del 2016

L'àrea de Mobilitat del ministeri d'Ordenament Territorial ha informat aquest dilluns que, finalment, l'afluència de vehicles durant el pont de la Puríssima ha estat un 5,3% superior a l'any passat. Així, segons un comunicat que han emès aquest dilluns, el nombre total de vehicles que han entrat al país per les dues fronteres ha estat de 93.555 en sis dies (del dimarts 5 fins al diumenge 10 de desembre), davant dels 88.904 que van entrar en el mateix nombre de dies (del dimarts 6 fins al diumenge 11 de desembre) del 2016. El dia de més afluència va ser el dimecres 6 de desembre, quan van entrar 19.636 vehicles, una dada que no es registrava des de l'any 2003.

Es van registrar una entrada de 70.862 vehicles per la frontera del riu Runer (75%), i 22.693 per la del Pas de la Casa (25%). També s'ha valorat que la coordinació entre el servei de Policia, els serveis de circulació comunals i el Centre Nacional de Control del Trànsit (Cenatra) ha estat “molt satisfactòria, garantint una capacitat màxima de les vies en hores punta mitjançant la presència d'agents”. Paral·lelament, el servei de Policia ha estat realitzant patrulles sistemàtiques per garantir la seguretat a la via.

Respecte a l'operació sortida, es destaca que a causa de la gran quantitat de vehicles que sortien per la frontera del riu Runer es van produir retencions des de Sant Julià de Lòria fins a Andorra la Vella, tot i que es va habilitar un carril addicional en aquest tram.

Comentarios de Facebook