Compartir

"Estilísticament és un disc variat que no tenen ni cap ni peus, però on hi ha la Neus més sincera" . Contenta i orgullosa del seu nou treball així és com defineix Neus Ferri el peculiar estil de Aquí em tens .

En aquest àlbum la influència del seu excoach no només està present en el tema que defensen junts, i és que encara que tots dos odien les etiquetes les etiquetes, tant Neus com Melendi es consideren dins de l'esfera del pop rock espanyol. "encara que el disc és més pop, el directe és més rocker, i com funciono també de cantautora amb la guitarra, ja que depèn de com em vegis en directe. "

Tal com afirma l'artista res d'això hagués estat possible sense l'impuls del format televisiu que li va canviar la vida: "Jo vaig començar a compondre en espanyol quan vaig sortir de la veu, tot i que vaig començar de molt petita a compondre componia en anglès i les cançons no sortien de casa ". Tot i descriure a La Veu com "una experiència molt intensa d'histèria pura" , diu només li ha portat coses positives: "em va servir d'aparador perquè la gent em conegués i vingués a veure als concerts, tot i que cant les meves pròpies cançons" . La "pluja d'amor" que va rebre durant el programa afirma no poder ser comparable a res.

Melendi és un dels responsables que Neus s'hagi atrevit a sumar-se a la llista dels cantautors espanyols, ja que va ser ell qui la va empènyer a crear ja que fins ara només havia estat intèrpret. "És més fàcil compondre amb el meu propi segell, però a l'hora de cantar és més difícil cantar el propi que l'aliè perquè et despulles del tot davant teu públic" . L'artista que no està acostumada a mostrar-se a ella mateixa ia explicar les seves pròpies històries defineix aquesta nova etapa de la seva carrera com una experiència més bonica però més difícil al mateix temps.

Tot i haver-se inspirat en la por , la mort i el desamor, el disc és més alegre del que sembla. " Són coses que ens inspiren a tots, no només a compondre sinó a seguir vius, cal plantejar-se que no estem aquí per sempre, i això ha de portar energia i ganes de viure" .

totes les cançons d'aquest disc són molt importants per a ella, ja que totes representen les emocions i sentiments de determinats moments de la seva vida, però com en tot, és inevitable tenir favorits. "Aquí em tens és molt important perquè és la primera, i sempre em dic que si me la cantés tots els matins em recordaria de viure més lliure … però crec que he de dir Aiguardent" . Tot i que aquest tema, en el qual narra les seves més profunds pors, va ser composta en un dels moments més difícils de la seva vida, és la que més alegries li ha donat: "És la cançó més trista , del moment més de merda que he viscut mai, però la gent sempre s'emociona amb ella i se sent molt identificada, això em fa feliç " .

Per a l'artista < i> Personal també tenen un significat especial, ja que en el disc la presenta com un duet amb Melendi. Treballar colze a colze amb el qual va ser el seu coach ha estat per a ella, a més d'una sorpresa, tot un honor. "Jo no comptava que voldria compartir amb mi cap cançó, li estic molt agraïda" . El resultat? Neus ho tenen clar: "Ha quedat super preciosa amb els dos".

Un cop presenti el disc, Neus tenen pensat recórrer Espanya amb la banda en elèctric, complint per fi aquest somni que es va proposar ja amb 15 anys. De moment només té fixades algunes dates, però això sembla ser només el principi d'un gran projecte. "El 19 de gener toco a València, el 22 de febrer a Siroco a Madrid i el 23 de març a Alcoi, el meu poble" .

Neus, molt contenta amb el resultat, es considera diferent a la resta pel simple fet que les seves cançons no expliquen contes: "jo no explico històries, intent definir d'alguna manera emocions i sensacions momentànies o que es repeteixen al llarg de la vida " .