martes, 11 agosto 2020 21:50

Camp diu que la Puríssima demostra que s'està tornant a xifres “d'abans de la crisi”

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha celebrat aquest dilluns les bones xifres, en línies generals, que ha deixat el pont de la Puríssima. L'entrada de vehicles per les fronteres comptabilitzada per Mobilitat (més de 157.000) constata que “estem tornant a xifres d'abans de la crisi”, tant pel que fa al propi pont com ja “segurament tot l'hivern” vinent, ha manifestat. Es nota la recuperació econòmica dels països veïns, ha afegit.

El ministre també ha celebrat que les estacions d'esquí estiguin fent inversions importants per millorar les seves instal·lacions, com l'edifici de serveis del coll de la Botella, el qual ha quedat inaugurat aquest dilluns i on ha assistit el propi Camp.

Pel que fa a les cues importants de vehicles que s'han registrat els darrers dies tant a dins com per entrar al país, Camp ha plantejat que “tenim les carreteres que tenim” i que en dates assenyalades com la Puríssima, en què entra tan volum de turistes, “és difícil que no hi hagi moments complicats”. En qualsevol cas, ha recordat que tant Mobilitat com els comuns fan molts esforços perquè les complicacions a les carreteres siguin el menys possible.

La campanya electoral ja ha començat

També durant la inauguració del nou edifici de serveis del coll de la Botella, Toni Martí ha fet declaracions públiques, en les quals ha informat que aquest dimarts serà a París per participar a la Cimera mundial sobre el canvi climàtic per “acompanyar Macron” en aquest repte “tan important”, del qual “alguns estats se n'han desdit”, ha lamentat. Martí aposta per una lluita conjunta entre tots els països, “més de 150”, per treballar per reduir els efectes del canvi climàtic.

D'altra banda, i pel que fa a la candidatura de Jordi Gallardo com a cap de Govern per Liberals d'Andorra, Martí ha assegurat que li mereix “el màxim respecte”. Tenint en compte que les formacions de l'oposició ja pràcticament tenen definits els seus candidats, ha reconegut que, en el cas de Demòcrates per Andorra, “m'agradaria que quedés poc”. En qualsevol cas, “no ens preocupa” ni és una prioritat, ha assegurat. Malgrat que “n'hi ha que ja estan en campanya” electoral, “la nostra prioritat és governar i continuar legislant”, ha sentenciat.

Artículos similares