viernes, 14 agosto 2020 18:48

Acord d'intercanvi professional entre Andorra Telecom i l'operadora britànica JT

Andorra Telecom i l'operadora JT, l'antiga Jersey Telecom, han signat aquest dilluns un acord de col·laboració d'intercanvi de personal i formació. Segons informa Amdorra Telecom, el programa de cooperació pretén promoure el desenvolupament professional dels treballadors i l'establiment de sinergies entre les dues companyies.

L'acord ha estat firmat pels directors generals d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, i de JT, Graeme Millar, aprofitant la visita que aquest darrer ha fet a Andorra. Tot i que el document marc és de caràcter general, ja s'han identificat àrees d'especial interès.

Així, Andorra Telecom s'ha mostrat molt interessada pel coneixement de l'operador britànic al voltant de les xarxes i els serveis de l'anomenada Internet de les coses (IoT per les seves sigles angleses) i el procés d'internacionalització en què es troba immers.

Per la seva banda, JT centra la seva atenció en l'experiència d'Andorra Telecom en el desplegament de la fibra òptica i en la seguretat de la informació. Precisament aquestes qüestions han centrat la reunió de treball que ha tingut lloc a mig matí a l'edifici Nexus, a Santa Coloma, seu social de la companyia andorrana, amb posterioritat a la signatura de l'acord. Millar ha tingut també ocasió de conèixer el 'contact center' Espic i l'acceleradora/incubadora d'empreses NiU a la Massana.