Inicio Andorra

Macabre Troballa | Troben 13 peus desmembrats en platges de Canadà

Compartir

Pot ser un dels misteris del segle .

El passat dijous, un home va trobar en una platja de la Columbia Britànica (Canadà) un peu ficat la seva sabata i desmembrat del cos. El més esgarrifós de la troballa és que és el tretzè que es troba a la costa canadenca en l'última dècada . Les restes inclouen part de la tíbia i el peroné.

"La nostra anàlisi inicial suggereix que aquests són restes humanes i farem més investigacions i proves en les pròximes setmanes", va dir Andy Watson , portaveu de l BC Coroners Service , sobre el macabre descobriment.

els forenses asseguren que tots els peus trobats pertanyen a humans. Vuit d'ells ja han estat identificats i han determinat que corresponen a sis persones .

La Reial Policia Muntada Canadenca (RCMP) i el Servei Forense estan tractant de identificar a l'amo del peu trobat la passada setmana , així com determinar la causa de la mort. Tots dos departaments asseguren que buscaran possibles coincidències amb els casos de persones desapareguda s, tal com informen des de la ' CNN '.

No estan clares les causes de per què s'han trobat tantes extremitats en les costes de la Colúmbia Britànica. Quan es va preguntar per això, el portaveu del forense va dir: " No puc parlar-ne " referint-se al motiu. No obstant això, Watson va assegurar que "no hi ha raó per creure que els casos estiguin connectats d'alguna manera".