Quantcast

Uber cobra per error més de 18.000 dòlars per un trajecte de 8 quilòmetres

Un usuari canadenca de Uber va acabar amb el seu compte corrent en números vermells quan l'empresa de transports li va cobrar 18.000 dòlars per un trajecte d'uns 8 quilòmetres .

El viatge hauria d'haver costat al voltant de 10 dòlars però per un error informàtic a l'home li van cobrar la astronòmica xifra de 18.518 dòlars . Més d'un taxista s'ha d'estar partint de riure en aquests moments.

L'usuari va penjar al seu compte de ' Instagram ' el rebut de la companyia de transports.

My friend was charged 18K for a 20 Min ride (!), and they are sticking to it. What in the world ??? This is insane! @Uber_Support @badassboz @Uber pic.twitter.com/RjFihVLKIC

& mdash; Emily Kennard (@emilykennard) 9 desembre 2017

< p>

Emily Kannard , una amiga del damnificat, va assegurar que Uber va dir no reemborsaria la quantitat al client perjudicat i retuiteó el missatge del seu amic. Alguns mitjans es van fer ressò de la notícia i la companyia va fer marxa enrere en la seva decisió i va reconèixer el seu error.

"Hi va haver un error i s'ha resolt ", va dir Uber en un comunicat. " Li hem proporcionat un reemborsament complet a aquest passatger i li demanem disculpes per aquesta experiència. Tenim mesures de seguretat per ajudar a evitar que passi una cosa així i estem treballant per a comprendre com va succeir això".

Comentarios de Facebook