Compartir

OT 2017 està batent rècords. De fet, és l'única edició que pot ser comparada amb la primera, presentada per Carlos Lozano allà per 2001. RTVE és conscient d'això i per això està aprofitant al màxim la seva tirada, establint un paral·lelisme entre les dues .

a més de la constant presència de concursants a l'Acadèmia o fins i tot com jurat temporal , OT 2017 comptarà amb una gala especial de Nadal en la qual els antics concursants compartiran escenari amb els actuals.

L'organització ha fet públics els duets i col·laboracions que tindran lloc en aquest programa especial, on destacaran les absències de Chenoa i de David Bisbal per qüestions contractuals, Mireia, Javián i Juan Camús.

de tota manera, els espectadors podran reviure alguns dels temes més recordats de OT 1 , en, inclosos els himnes de les dues edicions : La meva música és la teva veu i Camina .

Nerea i David Bustamante interpretaran Visc per ella d'Andrea Bocelli, Gisela i Agoney cantaran Somebody else 's guy de Jocelyn Brown, Raoul i Alejandro Parreño es pujaran a l' escenari amb Your say let the sun go down on me de Elton Jon, Cepeda i Manu Tenorio uniran les seves veus per cantar Lucía de Joan Manuel Serrat, Alfred i Naim Thomas recuperaran el tema Adoro d'Armando Manzanero i la Mireia i Núria Fergó posaran accent flamenc amb Nits de Bohèmia < / i> deNavajita Plateá.

A més, també es comptarà amb els shows de Anna Guerra, Mimi, Gisela i Vero que cantaran Lady Marmalade de Christina Aguilera, el de Marina, Thalía, Miriam, Natalia i Geno que defensaran Eternal Flame de The Bangles, o Roi, Ricky, Juan Antonio i Álex amb Cor espinado de Maná. Aitana i Natalia cantaran Walking on sunshine Katrina & the Waves i Amaia actuarà al costat de Bustamante amb el tema T'estimo, t'estimo < / i> de Nino Bravo.

Finalment, encara que al principi anava a causar baixa, Rosa actuarà al costat de Amaia per cantar Bojos per la música d'Abba.