Compartir

Àlma Santiago, una mexicana que viu a la capital de Oaxaca, Mèxic, relata l'odissea que va viure per fer el trajecte que separava casa seva de la catedral on l'esperava la seva parella per donar el 'sí, vull'. Aquest trajecte sol durar 10 minuts amb cotxe, però el passat 20 de novembre va trigar més del triple.

Pau, el meu marit, ara, m'estava trucant i vaig haver de trobar com arreglar la situació perquè no arribava” explica Alma. “El meu cosí, que em portava a l'església, va començar a demanar ajuda fins que un home amb moto va accedir a portar-me fins a la catedral”, va explicar la dona.

La mexicana va arribar finalment a l'església en moto, i aquesta estranya estampa, com no podia ser d'una altra manera en aquest món digitalitzat, es va fer viral. “Vaig arribar molt nerviosa, emocionada i sota l'efecte de l'adrenalina perquè vaig sentir que no arribava al meu casament” comenta, recordant el moment, Alma.

L'heroi amb moto no va acceptar cap tipus de compensació pel viatge amb moto, “i em va enviar un missatge dient-me que no volia cap tipus de compensació i que estava molt content d'haver-me ajudat a arribar al meu casament” va concloure Alma.