lunes, 21 septiembre 2020 14:20

Wonder i altres estrenes de la cartellera aquesta setmana

Coco: Explica la història de Miguel, un jove de 12 anys que viu a Mèxic amb la seva família, en una típica granja de la zona rural. A causa de les seves inquietuds, posarà en marxa una cadena d'esdeveniments que canviaran la seva vida durant la celebració del Dia dels Morts. El preadolescent té molt clar cap a on dirigir el seu futur i intenta aprendre a tocar la guitarra d'amagat, en un l'altell vell de la seva teulada.

Perfectes Desconeguts: En un sopar entre quatre parelles, que es coneixen de tota la vida, es proposa un joc que posarà sobre la taula les seves pitjors secrets: llegir en veu alta els missatges, i atendre públicament les trucades, que rebi a mòbils durant el sopar.
Assassinat a l'Orient Express: Durant un viatge en el llegendari tren Orient Express, el detectiu belga Hèrcules Poirot investiga un assassinat comès en el trajecte, ia resultes del qual tots els passatgers del tren són sospitosos.

< p>

Wonder: Auggie Pullman (Jacob Tremblay) és un nen que va néixer amb una malformació facial. Ara, després de deu anys d'hospital en hospital i de llargs períodes a casa, haurà de fer front a un gran repte: assistir per primera vegada a l'escola. Gràcies al suport dels seus pares, Isabel (Julia Roberts) i Nate (Owen Wilson), Auggie tractarà d'encaixar entre els seus nous companys i professors, demostrant que malgrat la seva físic és un nen com qualsevol altre.

Suburbicon: Un misteri criminal ambientat en una població familiar de Suburbicon durant els anys 50, on el millor i el pitjor de la humanitat es veu reflectit en les vides de la gent corrent. Quan un violació de domicili es torna mortal, una família aparentment perfecta començarà a fer ús del xantatge, la venjança i la traïció.